Zoeken

Meet Marc Overmars. Getrouwd, kinderen en seriestalker van 6 vrouwen die hij zo nu en dan trakteerde op een selfie van zijn derde been. Niks mis mee, volgens de gedachtegang van Marc. Pas na een confrontatie met zijn gedrag begon hij te beseffen dat er iets niet helemaal in de haak was.

Man, man, man. Hoe kun je nu met droge ogen beweren dat je jezelf niet bewust was van je eigen gedrag. Dat soort taal verwacht je van een tbs-patiënt. Niet van de TD van Ajax. Wie Marc 'netto' Overmars nog niet kende, kent hem in ieder geval nu.

Zoals je vaak ziet bij betrapte patiënten, maakt het gevoel van onoverwinnelijkheid plaats voor schaamte. In de media opteert hij spijt, de arme jongen. Zo veel spijt dat hij smeekt hem en zijn gezin, wat daar nog van over is, met rust te laten. Trouwens, misschien hoopten die meisjes die je dickpicks stuurde, ook wel dat je hen met rust zou laten.

'Vieze oom'

Ohja, bijna vergeten. De krokodillentranen van Edwin van der Sar met zijn ich habe es nicht gewusst verklaring. Jaja Edje. Tegenover het AD beweren de slachtoffers van Overmars dat deze binnen de organisatie de bijnaam 'vieze oom' had. Die krijg je vast niet omdat je soms een dag niet doucht.

De hamvraag hier: Als de Voice moet stoppen, kunnen ze Ajax ook best uit de competitie halen, right? Daar zal men in Rotterdam en Eindhoven vast niet rouwig om zijn.