Zoeken

Het gaat niet goed met Quincy Promes. Nee wacht, met de rapmakker van Memphis Depay gaat het best wel uitstekend. Met zijn niffo gaat het sinds medio 2020 helaas wat minder, nadat er op een familiefeest zomaar opeens een mes in zijn knie landde. Vreemd allemaal. Quincy had er natuurlijk helemaal niets mee te maken.

De neef deed aangifte, ProMES deed een poging de zaak af te kopen, werd aangehouden en vluchtte daarna naar Rusland omdat Ajax geen criminelen discutabele voetballers in de selectie wil die schadelijk zijn voor het imago van de club. Het Openbaar Ministerie denkt het bewijs tegen Promes inmiddels rond te hebben en vervolgt hem voor poging tot doodslag. Met een beetje pech maakt hij binnenkort een transfervrije overstap naar het gevangenisteam van PI Vught.

Precies zoals je van Russen mag verwachten, doet Spartak Moskou alsof er niets aan de hand is rondom de voorbeeldprof. Promes? 'Die is gefocust op aankomende duels', aldus woordvoerder Dmitri Zelenov die ook laat weten dat de voetballer zijn advocaten 'volledig vertrouwt'.

Bent u ondertussen benieuwd naar de muziek van Quincy Promes? Hier de link. Die spastische armgebaartjes die hij in de video maakt, zijn bedoeld om zijn teksten kracht bij te zetten. LA vibes man. Je weet toch, swa.