Zoeken

Wat hebben we ons jongstleden zaterdag kapotgelachen om die falende Scandinaviers. Gasten kunnen beter gaan wakvissen ofzo. Nul-nul tegen voetbaldwerg Letland.

Niet veel later: 4.500.000 huishoudens aan de buis gekluisterd, tweemaal JUICHEN en uiteindelijk in zak en as. Een 0-2 voorsprong tegen Montenegro, bleek niet voldoende. Louis van Gaal sliep er zo slecht van, dat hij met zijn verkeerde been uit bed stapte, op zijn 70-jarige heup landde en de training moest leiden vanuit een door Henk Fraser aangestuurd golfkarretje.

Nou goed, morgen is er nog een kans. NOG. EEN. KANS voor de spelers van Oranje, die in een statement tegen voetballen in Qatar zijn vanwege het uitbuiten van mensenrechten, om in Qatar te gaan voetballen. Logisch. Tegenstander Noorwegen is gebrand op een overwinning in een lege Kuip. Wij hebben Daley Blind, Donyell Malen en Teun Koopmeiners, dus dan komt het goed. 

Omdat Nederland zich natuurlijk gewoon gaat plaatsen, doen we een rondje bookmakers om te zien wie de gierigste meest gulle is. We checken alleen de odds bij ekte ekte bookies. Wij houuuuuuden van Oraaaaaanje en dus zoek je de quoteringen voor een gelijkspel en verlies maar lekker zelf op.

Bet365 biedt een quotering van €1,40 voor winst van NL, terwijl Betcity er €1,42 voor geeft. TOTO geeft €1,46. Als iedereen nou ff een belchinees optelefoneert die massaal op dat gekke zalmkwekerijvolk inzet, duwen we de odds wat omhoog. Marktwerking, mensen.