Zoeken

Oekraïne aan Zee! Echt heel top en supergeschikt voor een citytripje van 2 dagen. Nu de Russen zich massaal terugtrekken uit angst voor sancties van Mark Rutte, kunt u alvast een kijkje nemen in het aankomend EU-land. Het zal de plaatselijke bewoners enorm deugd doen en wellicht komt u terug met een of andere Svetlana als souvenir. 

Dag 1: Zoek konijn met 14 oren

FF serieus. On tour naar Dnipropetrovsk klikt toch veel toffer dan zo'n kansloze foto bij de Eiffeltoren? Iedereen is daar al geweest en het boeit ook niemand dat u daar bent. Oekraïne heeft megaveel te bieden. Op dag een kun je gelijk op radioactiviteitstoer binnen de overblijfselen van Tsjernobyl. Wie weet spot u nog een, wat moet doorgaan voor, konijn met 9 poten en veertien oren. Is tenminste uniek, weet je. 

Dag 2: Volg wapentraining

Helemaal trendy tegenwoordig; het volgen van een wapentraining. Ga in de leer bij ervaringsdeskundigen, die zich in elke straat bevinden. Je hebt er geen vergunning voor nodig en kunt ook nog eens een vakantiepica van ongekende proporties Instagrammen waarbij je een kalasjnikov volledig leegknalt op een willekeurig doelwit. 

Avondvertier: Gedrogeerd worden

Van al dat ontdekken wordt je best moe. Een nacht in het uitgaansleven zal u voor altijd bijblijven. Die chicks in Nederland doen altijd moeilijk. Drankje dit, elkaar leren kennen en rustig aan doen blabla. Voor de Westerse man liggen de vrouwen in Oekraïne aan Zee voor het oprapen.

Nee wacht, correctie. Ze moeten u oprapen, nadat u als 56-jarige man echt geloofde dat de 19-jarige Ivanka u heel erg knap vindt en een biertje aan u weggaf. Resultaat: Lekker spacen op een cocktail van huisgemaakte schoonmaakmiddelen en het delen van uw creditcard met de pooier van Ivanka. Onvergetelijk mensen. Daar kan een bezoek aan pakweg de Acropolis never nooit tegen op. 

до побачення! (oostbloks voor houdoe en bedankt).