Zoeken

Hee kijk eens aan. Het gaat goed met Leontien Borsato. Dat is nu echt nieuws dat iedereen wil weten. Stelt u zich eens voor zeg, dat het niet goed zou gaan met Leontien. Maar gelukkig gaat het dus goed. De vrouw van professioneel leugenaar, vreemdganger en kinderbetaster Marco, heeft zelfs een bericht op Instagram gepost.

Werkelijk iedereen schrijft erover. Van het AD, tot aan de Telegraaf (niet Mick van Wely, die is even druk met andere dingen) en wij dus nu ook. U zult wel denken: Waaruit blijkt dat het goed gaat met Leontien? Nou, zij is helemaal naar België geweest. Daar scheen de zon en er was buitenlucht.

Dat hebben we in Nederland helaas nooit. Wij zijn extreem gelukkig dat het weer goed gaat met Leontien. Stel je voor zeg, je blijft een man trouw die jou nog nooit trouw is geweest en krijgt als bonus een zenuwinzinking. Nee, dan kan het maar beter goed met je gaan. 

Heeft u ook een partner die vreemdgaat en bent u ook okee? De Telegraaf komt graag met u in contact. Wap gerust naar de tiplijn.