Zoeken

Een fantastische kans om iets nieuws te leren
Magisch Spreker Gerard du Buf helpt teams al jaren om het beste uit zichzelf te halen. Hij spreekt alleen over zaken die ertoe doen. Geluk en zelfontplooiing. Gerards stelling: betere communicatie is de magische sleutel tot succes - vooral de communicatie met jezelf. Natuurlijk, we willen allemaal ons geluk beïnvloeden. En dat kan ook! Met een andere blik op de wereld en met meer kennis van communicatie. Hoe praat jij met anderen en met jezelf? Gerard verrast elk publiek met zijn tips en zijn trucs.

Op magische wijze werken aan betere teamresultaten
Waarom werkt een Magische Lezing zo goed? Gerard is een bijzonder succesvol spreker en bedrijfstrainer. Als Magisch Spreker legt hij de theorie achter NLP en Positieve Psychologie glashelder uit. Maar daarmee houdt het niet op! Gerard is ook goochelaar. Dankzij zijn goochel-skills kan hij de highlights uit zijn Magische Lezing over Werkgeluk en Persoonlijk Leiderschap met prachtige effecten illustreren. Met plezier leren, werkt zoveel beter. Dankzij Gerards trucs blijft de theorie je uitstekend bij, sterker nog, de materie komt recht voor je ogen tot leven. Op het moment dat je het echt nodig hebt, gaat er als vanzelf een lichtje branden. Da’s magisch!

Nieuwe inzichten dankzij een magische lezing
Graag gaat Magisch Spreker Gerard ook met jouw team aan de slag. Hij beschikt over meer dan een kwart eeuw ervaring als bedrijfstrainer, consultant en spreker. In die tijd trad hij op voor vele bedrijven en organisaties. Ortec, McDonalds, Rabobank, PWC en het Zorginstituut waardeerden zijn Magische Lezing al. Kies ook voor nieuwe inzichten met een magische keynote. Ontdek wat er allemaal gebeurd tijdens onze communicatie. Nee, dit is geen slimme truc, ook jij kunt meer grip krijgen op je (werk)geluk.