Zoeken

Lil Kleine is weer in het nieuws, lieve mensen. En niet omdat hij weer een of ander kudtliedje heeft uitgebracht waarin hij 140x herhaalt dat hij drank en drugs heeft, maar dankzij een andere hobby: vrouwen vernederen. Is ook leuk, toch?

Gister doken er beelden op waarin te zien is hoe hij zijn verloofde Jamie Vaes uit een veel te grote auto trekt. Aan haar haren. Daarna duwt hij haar hoofd nog even gezellig tussen de deur. De liefde voor de moeder van zijn kind kent geen grenzen.

Normale mensen houden de deur open voor een vrouw, reiken hun hand om vrouwlief uit de auto te helpen. Dat doen we niet omdat we dat zo graag willen, maar omdat een vrouw nu eenmaal die luxepositie heeft. Net zoals die mythe dat wij mannen, onze jas over een regenplas heenleggen, terwijl ze ook gewoon om die plas heen kunnen lopen.

Recidivist

Jorickje houdt er andere principes op na. U moet zich even inbeelden, dat we het hier hebben over een jochie die door niemand ooit is verteld dat hij vrouwen slaan niet normaal is. Toch een kerntaak binnen opvoeding. Lijkt ons best kudt eigenlijk, wanneer je geen man van je zoon weet te maken en er dan ook nog door moet worden onderhouden.

Platenlabel TopNotch, bekend van het contracteren van maatschappij-mislukkelingen, heeft nog geen reactie gegeven. Da's eigenlijk maar beter ook. Niemand zit te wachten op die onzin. Feit is dat Lil Kleine nu voor de zoveelste keer betrapt is op mishandeling. Niets ten nadele van Jamie, het slachtoffer. Maar je bent toch niet dusdanig wanhopig op zoek naar geld en aandacht dat je jezelf telkens de vernieling in laat beuken door een tuinkabouter?