Zoeken

Iedereen wil graag zo lang mogelijk gezond blijven en op een fitte manier oud worden. Dit kan op vele manieren en hier valt ook veel actueels over te vertellen. Een gezonde levensstijl met goed voedsel, regelmatig bewegen en goed slapen is hierbij heel belangrijk. Het is dan ook heel fijn dat je hier jouw tips over gezondheid kunt lezen en deze ook kunt delen. 

Actueel nieuws over een gezonde leefstijl

Veel mensen houden er een gezonde leefstijl op na en ook veel mensen zouden er een gezonde leefstijl op na willen houden. Bij een gezonde leefstijl horen zaken als: een gezond voedingspatroon, een actief beweegpatroon en niet roken en drinken. Als je je voldoende houdt aan deze manier van leven heb je zonder meer een goede gezondheid. Over een dergelijk leefstijl valt dan ook heel veel actueel nieuws te brengen.

De laatste actuele berichten over gezonde voeding, meer bewegen en stoppen met roken

Gezondheid is en blijft het belangrijkste aspect in een mensenleven. Het is dan ook heel belangrijk dat je je gezond voelt en ook blijft voelen. Dit kan onder meer door gezonde voeding tot je te nemen. Eigenlijk weten we allemaal wel wat gezonde voeding is  en wat niet. De meeste mensen weten heus wel dat het niet verstandig is om iedere dag patat te eten of een hamburger. Over gezonde voeding en gezondheid is iedere dag wel iets te melden en vaak kom je ook heerlijke en goede recepten tegen. 

De laatste jaren zijn we minder gaan roken, maar we zijn met zijn allen wel veel te zwaar geworden. Dit heeft onder andere te maken met beweging, of beter gezegd het gebrek hieraan. Door veel te bewegen blijf je actief en dit is veel beter voor je gezondheid. Het blijkt dat, hoe ouder mensen worden, hoe minder ze bewegen. Dit heeft dan weer tot gevolg dat er ziekten optreden als Obesitas en allerlei hart- en vaatziekten. Bewegen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een half uurtje per dag wandelen, helpt bijvoorbeeld al heel veel voor de gezondheid. 

Roken is een doodsoorzaak die heel gemakkelijk te voorkomen is. Doe het gewoon niet en je gaat er ook niet dood aan. Toch zijn er jaarlijks 37.000 kinderen die beginnen met dagelijks roken (bron: RIVM). Daarnaast zijn er ook nog veel mensen die meeroken en dat is ook niet goed voor de gezondheid. Het is daarom ook belangrijk om roken zoveel mogelijk te ontmoedigen. Er zijn heel veel actuele tips en adviezen op dit gebied. Schroom niet om deze ook te delen op deze website.

Zelf een bericht plaatsen op Actueel.nl?

Vind jij gezondheid belangrijk en wil je je kennis hierover met anderen delen? Op deze site kun je je eigen bericht over gezondheid plaatsen. In het bericht dient wel een link te staan waarmee je verwijst naar de categorie. Ook mag je in de tekst twee uitgaande links verwerken. Meer informatie over het zelf plaatsen van een bericht vind je bij “Artikel Aanmelden”.  

01-12-2021 00:00
HEMA verkocht billendoekjes met gratis longvirus
29-11-2021 00:00
Sporten onder werktijd = goed plan, aldus NOS
20-11-2021 00:00
Vetverlies en toch lekker gezond eten? Keto dieet schema helpt
10-11-2021 22:52
Van Haga heeft oplossing voor overvolle IC’s