Zoeken

Comrads! Tot u spreekt uw commander. Tijdelijk vanuit ondergronds Scheveningen, die (net als de Nederlandse krijgsmacht waardeloo$ onderhouden) bunkers komen nog goed van pas. Our base is under attack. Nouja, niet onze base maar Mark Rutte vindt Oekraïne family en lult over your friends from The Netherlands. Dus your base is our base en NOD moet kapot. 

Wie dat gaat doen? Wij burgers. Of bent u in de veronderstelling dat Rutte het land gaat verdedigen? Die is als eerste weg en spreekt u via de media moed in. Waar hebben wij dit ook alweer eerder gehoord? Opa stamelde vroeger iets dat leek op ene Wilhelmina..

Maar tijden zijn veranderd. Wij hebben, zij het online, al vaker met dit bijltje gehakt. Ons leggen die Sovjets in ieder geval niet in de luren want wij hebben Tanya en wij hebben Mammoth tanks. Awaiting orders!? Affir-ma-tive motherfucker. Goed nieuws voor elke Nederlandse man die net zo AK47- als strijkijzerschuw is: oefening baart kunst.

En daarom kun jij alvast de perfecte strategie uitdenken voor wanneer Crazy Ivan ons hulpeloze tulpenstaatje aandoet. Lekker skirmishen in Command & Conquer remastered, gewoon te spelen via Steam. En, en, en ons maak je niet bang met een nucleair bommetje. Wij hebben er genoeg. Om precies te zijn elke 6 minuten. Boem op je basis, vriend.

Wel even denken aan je power plants want anders duurt het langer voordat je er weer eentje kunt werpen. Ultra vet, maar natuurlijk enkel als commandant van de GDI. Wie NOD kiest is een deserteur en krijgt sancties.

Houd moedig stand!