Zoeken

Ben jij een echte gamer en op zoek naar de laatste reviews en releases? Dan is deze site echt iets voor jou. Je kunt hier namelijk het actuele nieuws over spellen lezen, maar ook je kennis hierover delen. Of je nu op een Playstation, een XBOX of gewoon op je PC speelt. Over gamen, is altijd belangrijk en interessant nieuws te vinden.

Actueel nieuws over de Playstation games

Een Playstation is in vele huiskamers niet meer weg te denken en over de spellen hiervan is superveel actueel nieuws te vertellen. Er is namelijk een spiksplinternieuwe Playstation 5 uit en veel gamers zitten hier al een tijdje op te wachten. Helaas is deze versie nog zeer moeilijk verkrijgbaar en daarom is iedereen zeer nieuwsgierig naar actueel nieuws hierover. Er zijn inmiddels al veel games voor de Playstation 5 beschikbaar en de reviews hierover ook.

Gamenieuws over de beste games, de nieuwste games en de Nintendo Switch 

Er zijn de komende tijd weer heel veel spellen die je heerlijk kunt gaan spelen. Door de corona-maatregelen zal een (verre) vakantie er namelijk nog niet echt inzitten. Denk bijvoorbeeld eens aan het spel: Animal Crossing waarbij je je op een onbewoond eiland bevindt. Ook de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla lijkt een groot succes te worden. Een heerlijk spel om je vrije tijd lekker door te komen. Wil je wat fitter worden? Voor de Nintendo Switch kun je nu het spel Ring Fit Adventure spelen, inclusief beenband. Voor de liefhebbers van autosport is F1 2021 een mooie optie. 

Je kunt de komende tijd weer veel nieuwe games verwachten en er zijn ook weer veel nieuwe uitgekomen. Een daarvan is Mario Golf Super Rush, waarbij je gaat golfen met Mario en zijn vrienden. Uiteraard alleen op de Nintendo Switch. Little Devil Inside komt voor veel consoles uit. Deze adventure game lijkt veelbelovend te worden. Ook Far Cry krijgt weer een opvolger. We zijn inmiddels al bij nummer zes. Heb jij nu ook al een actuele game en wil een review plaatsen? Schroom dan niet.

Veel mensen kennen Nintendo van de Game Boy, maar sinds 2017 is er de Nintendo Switch. Deze lijkt qua populariteit de Game Boy te overtreffen. Zeker als je naar de verkoopcijfers kijkt. Voor de Nintendo Switch zijn ook een flink aantal vette games beschikbaar, zoals: Mario Kart 8 Deluxe, heel veel Pokémon- games en Breath of the Wild. Doordat er steeds meer spellen voor de Nintendo Switch bijkomen, blijft deze ongekend populair. Er valt dan ook voortdurend actueel nieuws te vertellen over deze topper. Ben jij ook verslaafd aan de Nintendo Switch? Deel hier dan gerust je berichten.

Zelf een item plaatsen op Actueel.nl

Hou jij van games en vind je het leuk om al je actuele kennis en interesses te delen? Op Actueel.nl kun je al je berichten kwijt. Het enige wat je ervoor moet doen, is een link plaatsen in jouw bericht naar de categorie. Je mag zelf twee uitgaande links in jouw nieuwsitem plaatsen. 

 

23-11-2021 00:00
‘Playstation afdeling Sony haat vrouwen’