Zoeken

Het Aziatische Hongkong is in alle staten, nu is gebleken dat 11 op ontdekkingsreis vertoevende Nederlandse hamsters positief getest zijn op de allesverwoestende deltavariant van het coronavirus. 

En Hongkong kent geen gedoogbeleid voor de georganiseerde hamster-terreur, die zich zonder mondkapjes en met frauduleuze QR-codes in het land genesteld schijnen te hebben als verstekelingen in de ruimbagage. De knaagdiertjes zijn bij verstek veroordeeld tot de doodstraf middels injectie. 

En daar stopt het niet voor de op volkerenmoord beluste Hongkongers. Alle hamsters die sinds 22 december 2021 in het land zijn verkocht, wacht hetzelfde lot. Tot groot verdriet van dierenorganisaties. Zij vinden dat een incident niet mag leiden tot massale genocide.

Hongkong: Wij houden corona buiten de deur, hoor

Hoewel overal ter wereld het aantal infecties toeneemt, denkt Hongkong het virus buiten de deur te kunnen houden. Je hebt bijna medelijden met de naïviteit. Net zoals Nederland toen ineens vliegtuigen uit Zuid-Afrika ging weigeren. HAHA. Is dat trouwens geen nationale delicatesse daar? Geflituurde hamstelhelsenen op stok?

Hyprocriete mensen die Chinezen. Zelf de wereld opzadelen met corona en nu dreigen met hamstergenocide.