Zoeken

De Verenigde Staten, het land waar je miljonair kunt worden omdat de puisterige paperboy The Washington Post per ongeluk tegen je kind aan smijt. In de reeks kansloze, maar succesvolle schadeclaims hebben we er weer eentje. 

Gaat over 2 kapotemotionele filmfanaten, getraumatiseerd for life dankzij Universal Pictures. Conor Woulfe (38) en Peter Michael Rosza (44) zagen de trailer van de film Yesterday en daarin schitterde de actrice Ana de Armas (wie?).

Vol verwachting huurde het duo de film tegen een kostprijs van 3.99 dollar. Normale mensen hebben interesse in het verhaal. Woulfe en Rosza niet. Die hebben de hele film afgezocht naar de Armas. Maar die ontbrak. Niet zo gek ook, aangezien Universal alle scenes met de Cubaanse actrice uit de voorstelling had geknipt. De Armas zit daar trouwens totaal niet mee.

Valse verwachtingen en oplichting

Het leven van de twee zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze, zoals ze het zelf in de aanklacht verwoorden, valse verwachtingen en oplichting van kijkers. Ondraaglijk leed, dat moet worden weggepoetst met 5 miljoen dollar huilgeld. 'Namens alle getroffenen', dat dan weer wel. Er is behalve de twee rukmaatjes echter niemand anders die de politie heeft verwittigt.

Trouwens he, wist je dat De Armas volgens het magazine FHM op de 6e plaats is gerangschikt van meest sexy vrouwen ter wereld? Doe eens ff heel snel die insta checken.