Zoeken

De uitzending over The Voice bracht drie dingen teweeg. Slachtoffers van Jeroen, Marco en Ali die na lange tijd eindelijk hun verhaal konden doen en niet werden weggezet als leugenaars, het nationaal bashen van John de Mol en...een stortvloed aan reacties van nationale Bekende Nietsnutten.

Daarbij slaan sommige BN'ers volledig door. Alles voor een 'scoop', geil op aandacht. Dat je zonder bewijs een collega voor de trein flikkert en beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwen, en dit achteraf niet blijkt te kloppen, tsja. 

Albert Verlinde versus Humberto Tan, round 1

Vorige week stelde Albert Verlinde in het programma Shownieuws dat hij had gehoord dat collega-presentator Humberto Tan grensoverschrijdende WhatsApp berichtjes naar vrouwelijke gasten uit Tan's talkshow gestuurd zou hebben. Hij zou de 'neiging hebben om met vrouwen die leuk waren contact te zoeken na de uitzending'.

Je kunt Tan van een hoop beschuldigen. Het compleet naar de klote helpen van RTL Late Night, dat door Twan Huys overigens helemaal de vernieling in werd geholpen, een scheve schaats rijden met Dionne Stax (zouden veel meer mannen hebben gedaan - en terecht) zijn slechts voorbeelden. Maar wat Verlinde deed, was laf en bovendien ongefundeerd.

Tan doet aangifte, Verlinde zegt 'sorry man'

Humberto Tan reageerde op de aantijgingen als door een wesp gestoken en deed aangifte van smaad, stuurde inderdaad WhatsApp berichten, deed dat na elke uitzending, naar alle gasten. Mannen en vrouwen. Om hen te bedanken. 

Matennaaier Verlinde weet dat hij zwaar in de fout is gegaan. Maar, zo zegt hij, realiseerde zich niet dat in een uitzending waarin er non-stop over het grensoverschrijdende gedrag bij The Voice werd gesproken, mensen zijn beschuldigingen 'op één hoop' zouden gooien met wat er bij The Voice is gebeurd. Het spijt Albert nu en Humberto krijgt een sorry.

Wat een klootzak ben je dan. En nog extreem dom ook. Ieder ander zou in dit geval op kantoor moeten komen bij de baas. Contract inleveren en per direct optyfen. Verlinde niet, want zo werkt dat in BN'er land. Die zegt gewoon sorry en staat morgen weer een of andere kutshow te presenteren.