Zoeken

Wowowow, shots fired bij VI Vandaag; HET meningenprogramma van ladyshave Wilfriet en de twee musketiers. Journalist en alleskunner Roos Schlikker gaat effe in de derde versnelling en torpedeert de aso-opvoeding van nationaal schreeuwlelijk Glennis Grace. 

Schlikker is op de hoogte van de situaties die zich in de supermarkt hebben afgespeeld, maar ontbrak op de plaats delict. Echt toevallig, want ze meldt dat het toch echt HAAR supermarkt is waar het e-sigaretten misdrijf en het verhaalhalen-door-knokploegje toneelstuk zich heeft afgespeeld. Nuance: Roosje koopt er avocado's en speurt huiswijn uit pak-aanbiedingen af, niks van Roos bij.

'Pittig joch'


Als Schlikker door de supermarkt banjert, komt ze Glennis overigens niet vaak tegen. Die is waarschijnlijk aan het werk. Of zit vast. Zoonlief is daarentegen een bekende verschijning voor Roos. 'Die ken ik wel ja', beaamt ze. 

'Door de e-sigaretten?', aldus de naar-de-bekende-weg-vraag van Johan Derksen 'Nou, onder andere. En z'n grote bek. Dat is een pittige jongen ja', zo besluit Schlikker, die inmiddels zit ondergedoken uit angst voor de mogelijke represailles van team Grace.