Zoeken

Heeft u de BOOS uitzending van gisteren al gezien? Ditmaal geen gejank van verminkte budget tattoo-slachtoffers, of kopers van op sterven na dode hamsters die ook echt doodgaan, waarna de kopers hun 6 euro terugeisen via een tv-programma. Nee, gister ging het over de jarenlange beerput van The Voice.

Nouja, het gaat eigenlijk niet over The Voice, maar over (oud) medewerkers het programma. Bandleider Jeroen 'dickpic' Rietbergen, coach Marco 'kleuterbetaster' Borsato en geilneef Ali 'kom naar me ssstudio' Bouali. Het drietal zou zich al dan niet onder dwang vergrepen hebben aan meerdere deelneemsters. 

Of de aantijgingen allemaal kloppen? Tegen Rietbergen, bijna op zijn bek geslagen door zwager John de Mol, liggen er inmiddels 19 meldingen. Hij heeft spijt. Borsato wacht 2 gerechtelijke onderzoeken af en Ali-B? Die is zich van geen kwaad bewust. De 'familieman' en knuffelmarokkaan, iets te letterlijk, schijnt naar verluidt in de studio te vertoeven om zijn verweer al rappend te verkondigen. Even een freessstyle.

Op kwaliteitsmedium Twitter zijn de rapen gaar. Voor het eerst is iedereen ook ná een uitzending van BOOS, nog boos. Wordt ongetwijfeld vervolgd...